HTC U 11 primeşte încă un teaser, care face aluzie la captura audio la 360 de grade (Video)

1.146 ori
<b>HTC U 11 primeşte încă un teaser, care face aluzie la captura audio la 360 de grade (Video)</b>Încă un teaser video pentru HTC U 11 poposește astăzi, clip ce face aluzia la captura audio la 360 grade pe care telefonul o oferă la dispoziție. Acest nou handset urmează a fi lansat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 16 mai, adică

Suntem la doar câteva zile distanţă de marele debut al lui HTC U 11, cunoscut pentru o perioadă ca HTC Ocean. Continuă scăpările şi teaserele până pe 16 mai, cel mai nou având de-a face cu... rotaţia. Mai jos aveţi noul clip teaser, pe care suntem gata să îl disecăm.

Dacă la început lucrurile par misterioase, la o a doua privire asupra clipului observăm acele unde de sunet în jurul persoanei din centru. Ni se indică astfel faptul că viitorul flagship va sosi cu suport pentru captura audio la 360 de grade atunci cand filmăm. Putem interpreta acest scurt video și ca motocicliști care îl “strang” pe cel din centru, cum vom strânge noi muchiile telefonului. Mult aşteptatul terminal se va remarca totuşi prin muchiile sale care prin atingere pornesc diferite funcţii sau aplicaţii, aşa cum au arătat scăpări şi teasere în ultima vreme.

HTC merge pe motto-ul "Squeeze for the Brilliant U" şi tot îndeamnă publicul şi privitorii să se obişnuiască cu gestul de a strânge în mână obiecte. Despre U 11 ştim că va avea un procesor Snapdragon 835, un display Quad HD de 5.5 inch, 64 GB stocare şi 4 sau 6 GB RAM, conform scăpărilor din benchmark-uri. Camerele sunt teoretic similare cu cele de pe HTC U Ultra, 16 MP în faţă şi 12 MP în spate, cu tehnologie Ultrapixel 3.

Am văzut telefonul recent şi în varianta de culoare roşie şi tot ce rămâne de făcut acum e să aşteptăm lansarea şi să aflăm preţurile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×