HTC U11 primeşte un test de îndoire, ardere şi zgâriere de la JerryRigEverything; Se îndoaie destul de uşor (Video)

1.012 ori
<b>HTC U11 primeşte un test de îndoire, ardere şi zgâriere de la JerryRigEverything; Se îndoaie destul de uşor (Video)</b>Ineditul smartphone HTC U11 nu scapă de mușchii lui JerryRigEverything și astăzi vedem telefonul pus în fața testelor clasice de îndoire, ardere și zgâriere. Ca orice smartphone modern, HTC U11 începe a prezenta zgârieturi pe suprafața ecranului

A trecut ceva vreme de când am văzut un telefon care să nu treacă de testul de îndoire la JerryRigEverything. Asta pare a se întâmpla în cazul lui HTC U11, care a primit recent prin seria de teste a YouTuber-ului. Hai să vedem de ce nu trece cu brio testele.

HTC U11

Terminalul a debutat luna trecută, cu sticlă 3D în faţă şi spate şi rama metalică între. Ecranul rezistă la zgârieturi până la nivel 6, tipic pentru un smartphone modern, cu aportul lui Gorilla Glass 5. La testul cu bricheta, ecranul rezistă flacării 8 secunde până ce pixelii se înnegresc şi se dezactivează, dar îşi revin rapid după. Testul de îndoire e totuşi momentul cel mai interesant din clipul lui Jerry.

Îndoirea din spate lasă telefonul uşor curbat, iar dacă se aplică şi forţa pentru a îl îndoi din faţă se crapă ecranul destul de uşor. Panoul frontal se va sparge şi terminalul devine inutilizabil, pentru că şi panoul LCD e afectat. YouTuber-ul a pus HTC U11 pe "raftul ruşinii", acolo unde ştiu că se aflau câteva telefoane Xiaomi. De remarcat că HTC 10 a fost unul dintre cele mai rezistente telefoane testate de Jerry, deci contrastul e mare.

Şi HTC U Ultra supravieţuia cu brio la bend test, pentru că folosea un strat tampon de plastic între metal şi sticlă. Pe HTC U11 rama metalică e mai puţin rigidă decât am văzut la Galaxy S8 de exemplu. De reţinut că trebuie să aveţi o husă rigidă pentru HTC U11 sau să aveţi grijă să nu staţi pe el şi să îl îndoiţi, pentru că are potenţialul de a se deforma fatal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×