HTC U12+ apare în noi randări din partea unui producător de accesorii; Vedem protecții pentru ecran

763 ori
<b>HTC U12+ apare în noi randări din partea unui producător de accesorii; Vedem protecții pentru ecran</b>Mai avem doar puțin de așteptat și până la debutul lui HTC U12+, un telefon din zona phablet care ar putea până la finalul acestei luni. Am avut parte de doar câteva scăpări sub formă de randări, dar iată că astăzi imagini noi cu dispozitivul

Printre flagship-urile ce se pregătesc de lansare în perioada următoare îl avem și pe HTC U12+, terminal care a mai avut parte de câteva scăpări sub formă de randări și imagini concept în ultima vreme și pe care îl vedem astăzi reprezentat în noi materiale. Este vorba despre o serie de randări sosite din partea unui producător de accesorii ce pare a se axa pe comercializarea de protecții pentru ecran.

HTC U12+

E drept că nu avem parte de imagini detaliate, dar cele câteva pe care le vedem aici confirmă design-ul pe care taiwanezii de la HTC îl vor oferi pe acest viitor flagship. Spre deosebire de alte modele actuale care adoptă margini puternic rotunjite și o lățime redusă, pare că HTC face contrariul, asta cel mai probabil cu scopul de a ne oferi o diagonală mult mai generoasă.

HTC U12+

Mă gândesc că se va trece de 6.2 inch în cazul de față și după cum se poate observa, telefonul nu are decupaj în ecran. În spate avem o cameră duală cu bliț LED și ceea ce pare a fi un telemetru laser, iar puțin mai jos se află și scanner-ul de amprente. Se va păstra același Liquid Design cu spate din sticlă și am putea primi astfel suport pentru încărcare wireless.

În zona hardware vom mai întâlni și procesorul Snapdragon 845, o cameră selfie duală, 4 sau 6 GB RAM și probabil o baterie de 3400 - 3500 mAh. 

Mulțumim pentru pont lui Drăjneanu Gelu!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×