HTC U12 are şi preţ acum şi ar putea veni cu o schimbare de design subtilă

4.123 ori
<b>HTC U12 are şi preţ acum şi ar putea veni cu o schimbare de design subtilă</b>Următorul flagship pregătit de către taiwanezii de la HTC se va numit HTC U12 și după cum am aflat pe seama unor leak-uri anterioare, lansarea acestui produs va avea loc undeva pe la sfârșitul acestei luni, sau poate chiar în aprilie

Zilele trecute aflăm o listă de specificaţii pentru viitorul flagship HTC U12, care ar urma să vină cu o cameră duală şi azi aflăm şi un presupus preţ pentru terminal. În plus, descoperim şi că ar putea etala o schimbare interesantă de design. Toate acestea mai jos.

În primul rând vă reamintim că telefonul ar trebui să debuteze luna viitoare la New York şi să revină la camera duală, pe care HTC o adopta cu mulţi ani înaintea marilor producători smartphone de altfel. Numele U12 nu e bătut în cuie, dar numele de cod HTC Imagine da, pentru că a tot apărut în ultima vreme. HTC U12 va fi un phablet de 6 inch, cu aspect 18:9 şi corp din sticlă şi metal. Evident are procesor Snapdragon 845 şi Android Oreo, cu un nou HTC Sense aplicat peste.

Preţul vehiculat de surse este de 880 de dolari, adică aproape 3300 de lei, cu vreo 600 de lei mai mic decât cel al lui Samsung Galaxy S9. Ca atare HTC U12 pare gata să se dueleze mai mult cu ZenFone 5Z şi Huawei P20 în acest an, decât cu S9. În ce priveşte această schimbare de design, se pare că abordarea Liquid Surface de la predecesori e păstrată, cu acel mod special de a reflecta lumina.

Ce se schimbă e totuşi culoarea şi textura. Surse apropiate de HTC afirmă că HTC U12 va veni cu un finisaj mat de această dată şi o culoare albă pentru carcasă. E bizar să auzim că spatele va fi mat, după câteva modele HTC U glossy. Cumva mă gândesc la un look în genul lui LG V30 aici, care îmbină ideea de mat şi glossy în acelaşi timp, chiar că pe hârtie cele două se cam contrazic.

În ciuda prezentării oficiale din aprilie, acest flagship e aşteptat în magazine de abia în mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×