Verizon confirmă din greșeală câteva dintre dotările flagship-ului HTC U12/U12+

Autor:  | Publicat în:  HTC 804 ori
<b>Verizon confirmă din greșeală câteva dintre dotările flagship-ului HTC U12/U12+</b>În continuare flagship-ul taiwanezilor de la HTC se lasă așteptat și încă nu știm dacă va exista sau nu un HTC U12 asta pentru că în ultima vreme s-a tot vorbit despre posibilitatea ca doar HTC U12+ să fie lansat pe piață. Până aflăm cum stau

Operatorul american Verizon a făcut o gafă astăzi, astfel că o parte dintre dotările flagship-ului HTC U12/U12+ au fost postate pe site-ul companiei pentru produsele aflate în stadiul de Open Development. Acest site a fost și cel care a confirmat variantele de 128 GB și 256 GB ale lui Galaxy S9, dar revenind la treburile noastre aflăm că viitorul flagship HTC se va livra cu un ecran "fără margini" de 6 inch ce va oferi rezoluție WQHD.

HTC U12

Nu apare nici o aluzie la vreun breton și pe lista de posibile dotări mai avem o baterie de 3500 mAh, suport pentru conectivitate 4G LTE Cat.12, dar și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Telefonul ar urma să ruleze Android 8.0 din fabrică alături de interfața customizată HTC Sense.

În listarea Verizon există și date deloc introduse greșit precum prezența suportului de încărcare rapidă Quick Charge 1.0, asta în situația în care procesorul Snapdragon 845 permite încărcare Quick Charge 4+. Nu va fi vorba de așa ceva, rolul listării fiind acela de a confirma prezența tehnologiei. Așteptăm ca în perioada următoare să aflăm și data lansării noului flagship HTC și dacă numele va fi U12 sau U12+. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×