HTC va lansa mai multe telefoane entry-level 4G În anul 2015

872 ori
<b>HTC va lansa mai multe telefoane entry-level 4G În anul 2015</b>Dacă anul acesta, cei de la HTC au lansat doar câteva modele cu dotări de top, acestea fiind în mare parte inspirate din smartphone-ul One M8, se pare că anul viitor taiwanezii ne pregătesc mai multe telefoane, în special modele entry-level,...

Dacă anul acesta, cei de la HTC au lansat doar câteva modele cu dotări de top, acestea fiind în mare parte inspirate din smartphone-ul One M8, se pare că anul viitor taiwanezii ne pregătesc mai multe telefoane, în special modele entry-level, categorie de produse prin care se dorește creșterea cotei de piață.

Acest lucru a fost dezvăluit de către Jack Tong, președintele HTC Asia de Nord, oficial ce a declarat faptul că anul viitor vor fi produse mai multe terminale entry-level cu 4G LTE, device-uri ce vor fi comercializate pe piața în cauză.

Totuși, sperăm ca în 2015, HTC să nu renunțe la terminalele de genul lui Desire 816, un phablet cu preț accesibil și dotări foarte bune pentru categoria sa de preț. De asemenea, după cum am aflat deja, HTC urmează a dezvălui anul viitor și flagship-ul One M9, device ce ar putea renunța la tehnologia ultrapixel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×