Xiaomi Mi Pad 2 se afișează În imagini live; aflăm și specificațiile sale posibile

976 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 2 se afișează În imagini live; aflăm și specificațiile sale posibile</b>Anul acesta pe lângă telefoane, producătorul chinez&nbsp;Xiaomi a intrat și pe piața de tablete odată cu lansarea modelului Mi Pad, device de 7.9 inch cu design de iPad Mini pe care l-am testat&nbsp;la Mobilissimo, recenzia sa fiind disponibilă...

Anul acesta pe lângă telefoane, producătorul chinez Xiaomi a intrat și pe piața de tablete odată cu lansarea modelului Mi Pad, device de 7.9 inch cu design de iPad Mini pe care l-am testat la Mobilissimo, recenzia sa fiind disponibilă chiar aici.

Prin intermediul unei publicații de origine taiwaneză aflăm că Xiaomi pregătește un succesor pentru această tabletă, și anume Mi Pad 2, terminal care se afișează astăzi în fotografii live. De asemenea, avem ocazia să îi cunoaștem și câteva dintre specificațiile tehnice prin intermediul unor teste benchmark.

Astfel, se așteaptă ca Xiaomi Mi Pad 2 să aducă la pachet un display de 7.9 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Z3735F de 1.83 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă și un design relativ schimbat față de actuala generație. Din câte putem remarca, doar procesorul pare a fi diferit, fiind aleasă o soluție Intel de această dată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×