HTC W8 și HTC Eye confirmate din greșeală de un document legat de compatibilitatea Dot View

Autor:  | Publicat în:  HTC 675 ori
<b>HTC W8 și HTC Eye confirmate din greșeală de un document legat de compatibilitatea Dot View</b>HTC pare a pregăti noi smartphone-uri interesante, printre care se număra cel mai probabil și un model cu Windows Phone 8.1. Cel puțin așa îmi sună acel HTC W8, care a apărut din greșeală într-un document ce listează terminalele compatibile cu...

HTC pare a pregăti noi smartphone-uri interesante, printre care se număra cel mai probabil și un model cu Windows Phone 8.1. Cel puțin așa îmi sună acel HTC W8, care a apărut din greșeală într-un document ce listează terminalele compatibile cu accesoriul Dot View.

Husa Dot View este faimosul accesoriu prezentat și de noi în recenzia lui One M8, care afișează informațiile de pe ecran sau apelurile care sosesc sub o formă pixelata interesantă. Ei bine, Dot View va fi suportat și pe modele neanunțate încă, precum HTC Eye sau HTC W8, confirmate de către @evleaks. El a pus mâna pe documentul menționat mai sus, ce include și numele HTC B2 și M8 Ace, care e de fapt modelul deja anunțat HTC One (E8).

în schimb W8, B2 și Eye nu au fost încă anunțate de către HTC. Despre HTC Eye am mai auzit cu puțin timp în urmă, despre un handset Android axat pe selfie-uri și cu o cameră frontală de invidiat. în schimb numele HTC B2 nu ne spune nimic, poate în afara faptului că ar putea fi un nou model HTC Butterfly. Mai sunt menționate și modelele A21 și A11 drept compatibile cu Dot View Lite și A51, compatibil cu Dot View Standard.

Ce așteptări aveți de la cele 6 noi telefoane pe care HTC ni le pregătește?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×