iPhone 5s rămâne În continuare cel mai bine vândut smartphone din lume, urmat de Galaxy S5

1.425 ori
<b>iPhone 5s rămâne În continuare cel mai bine vândut smartphone din lume, urmat de Galaxy S5</b>Măsurătorile celor de la Counterpoint, o firmă din Hong Kong care se ocupă cu studii de piață arata că Apple iPhone 5s este cel mai bine vândut smartphone din lume. Sau mai bine zis era, pentru că raportul se aplică pe luna mai, deși personal...

Măsurătorile celor de la Counterpoint, o firmă din Hong Kong care se ocupă cu studii de piață arata că Apple iPhone 5s este cel mai bine vândut smartphone din lume. Sau mai bine zis era, pentru că raportul se aplică pe luna mai, deși personal nu cred că topul s-a schimbat prea mult.

Acest device se afla la șefia clasamentului încă din 2013, fără schimbări de poziție în top. Samsung Galaxy S5 se afla în mai pe locul 2, dar cu mult în spatele handsetului Apple. Samsung că brand câștiga totuși bătălia, având încă 4 telefoane smart în top 10, pe lună mai. Galaxy S4 se afla pe locul 3, Galaxy Note 3 pe 4, iar Galaxy S4 Mini pe 8. în cele din urmă îl gsim și pe Galaxy Grand 2 pe locul 10.

Xiaomi este și ea în top 10, datorită modelului Mi3, care e un hit ce recent a depășit 10 milioane de unități vândute. Sony Xperia Z1 a fost pe aproape să intre în top 10, dar până la urma rămas doar în top 20, împreună cu Motorola Moto G, Huawei Honor 3C, LG G2 și alte modele familiare. Counterpoint aduna date din 35 de țări și include terminalele care au fost vândute, nu doar livrate.

Vi se pare realist acest top?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×