HTC W8, un nou model Windows Phone gata de lansare prin Verizon

1.290 ori
<b>HTC W8, un nou model Windows Phone gata de lansare prin Verizon</b>HTC W8 este cel mai nou model Windows Phone al celor de la HTC, care aparent urmează să fie oferit de către operatorul Verizon. Terminalul ar putea arăta precum cel din imaginea de mai jos, cu mențiunea că aceasta este doar o randare care pune OS-ul...

HTC W8 este cel mai nou model Windows Phone al celor de la HTC, care aparent urmează să fie oferit de către operatorul Verizon. Terminalul ar putea arăta precum cel din imaginea de mai jos, cu mențiunea că aceasta este doar o randare care pune OS-ul Microsoft pe corpul lui HTC One M8.

Din păcate nu avem alte informații în afara numelui de cod HTC W8 și a faptului că acest model va sosi prin operatorul mai sus menționat. Zvonurile afirmă că acest model va fi un flagship, iar de vreme ce numele W8 aduce cu M8 e posibil să vedem similarități între designul celor două. Probabil noul venit va avea Windows Phone 8.1 pe el și sunt sigur că va avea un procesor Snapdragon 800 sau poate chiar Snapdragon 801 la bord.

De vreme ce WP8.1 își începe ciclul de viață luna viitoare, mă aștept ca atunci să pornească la drum și un val de noi handseturi, produs de Samsung, HTC, Huawei și alți parteneri Microsoft. Revenind puțin la W8, o speculație personală este că acest model va avea un display de 5 inch, poate un full HD. De vreme ce HTC e activă și în segmentul midrange și low end, e posibil să vedem încă un model la pachet cu W8, dar unul mai modest dotat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×