Noi schițe de design ale iPhone 6 confirmă schimbarea de butoane și mărime

1.311 ori
<b>Noi schițe de design ale iPhone 6 confirmă schimbarea de butoane și mărime</b>Luăm o pauză de fotografii hands on și huse de iPhone 6, pentru a arunca o privire asupra a ceva mai simplu: schițe tehnice ale acestui handset. Fie că va sosi la toamnă sau luna viitoare la WWDC, acesta este modelul de telefon care a ajuns pe web...

Luăm o pauză de fotografii hands on și huse de iPhone 6, pentru a arunca o privire asupra a ceva mai simplu: schițe tehnice ale acestui handset. Fie că va sosi la toamnă sau luna viitoare la WWDC, acesta este modelul de telefon care a ajuns pe web cel mai des în ultima vreme, cu un adevărat spam de leakuri.

Azi vedem o schiță tehnică, plus alte câteva fotografii de pe masa de proiectare aparent. Handsetul are o lungime și lățime mai mari decât ale lui iPhone 5s, iar ecranul este evident puțin mai mare, probabil undeva pe la 4.7 inch, așa cum se zvonește. Portul Lightning e păstrat și se pare că revenim la acel setup cu un singur blitz în zona din spate, dar și cu un singur difuzor în partea inferioară, deși speram să văd difuzoare stereo de această dată.

Noi schițe de design ale iPhone 6 confirmă schimbarea de butoane și mărime

Remarcăm și că butoanele de volum au un alt design și sunt acum mai mari, ceea ce e logic pentru un telefon care e și el mai mare decât predecesorul său. Apple pare a fi ales să nu mai realizeze o combinație duala de culori pe spatele telefonului sau, ci doar să scoată în evidență câteva linii de culoare diferită, cam ca la HTC One și M8. Cum vi se par schițele?

Noi schițe de design ale iPhone 6 confirmă schimbarea de butoane și mărime

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×