HTC Wildfire 2, surprins În noul spot promoțional HTC? (Video)

2.691 ori
<b>HTC Wildfire 2, surprins În noul spot promoțional HTC? (Video)</b>în febra pregătirilor pentru MWC 2011, HTC a avut o scăpare destul de importantă într-un nou clip promoțional pe care îl puteți urmări mai jos. Astfel, la începutul clipului putem vedea o piatră transformându-se într-un handset, care conform...

în febra pregătirilor pentru MWC 2011, HTC a avut o scăpare destul de importantă într-un nou clip promoțional pe care îl puteți urmări mai jos. Astfel, la începutul clipului putem vedea o piatră transformându-se într-un handset, care conform speculațiilor ar putea fi HTC Wildfire 2.

Primul Wildfire a reprezentat un hit prin faptul că sosea la un preț redus și oferera posibilitatea de a folosi Android 2.2 Froyo, OS destul de nou la momentul lansării telefonului. Ei bine, Wildifire 2 ar trebui să continue tradiția, oferind de această dată Android 2.3 Gingerbread la preț redus și cu specificații superioare primului Wildfire.

Un alt indiciu cu privire la identitatea smartphone-ului este designul său, care aduce mult cu cel al predecesorului, în afară de lipsa padului optic pentru controlul terminalului. Mai multe detalii vom afla în cadrul MWC, care debutează la finalul săptămânii cu un pre show și ia startul oficial pe 14 februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×