iPhone 5 anunțat În intervalul 5-9 iunie, la WWDC 2011

1.711 ori
<b>iPhone 5 anunțat În intervalul 5-9 iunie, la WWDC 2011</b>Iată că avem și primele date despre iPhone 5 în acest an și nu, nu este vorba despre un prototip pierdut într-un bar, ca în 2010. Cei de la Appleinsider au descoperit un eveniment misterios organizat în Centrul Moscone West, sub numele de...

Iată că avem și primele date despre iPhone 5 în acest an și nu, nu este vorba despre un prototip pierdut într-un bar, ca în 2010. Cei de la Appleinsider au descoperit un eveniment misterios organizat în Centrul Moscone West, sub numele de "întâlnire Corporate". Evenimentul va avea loc între 5 și 9 iunie și ar putea include lansarea lui iPhone 5.

în acea perioadă a verii Apple organizează de obicei faimosul WWDC, care anul trecut ne-a oferit o primă privire asupra lui iPhone 4, serviciului Facetime și iOS. Evenimentul este în special dedicat dezvoltatorilor și nu vă putem garanta că WWDC va avea loc fix în acea perioadă, dar măcar avem un indiciu cu privire la acesta.

Având în vedere că speculațiile indică faptul că iPad 2 ar putea fi anunțat pe 9 februarie, poate că vom vedea și noul iPhone debutând oficial mai devreme.

iPhone 5 anunțat În intervalul 5-9 iunie, la WWDC 2011

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×