iConfesiunea, aplicația iPhone binecuvântată de Biserica Catolică

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 2.136 ori
<b>iConfesiunea, aplicația iPhone binecuvântată de Biserica Catolică</b>Ce mai e de spus atunci când aflăm că Papa Benedict al XVI-lea a binecuvântat de curând rețelele de socializare și acum avem ocazia să folosim o aplicație pentru împărtășanie... Ei bine, este vorba despre aplicația Confession, disponibilă...

Ce mai e de spus atunci când aflăm că Papa Benedict al XVI-lea a binecuvântat de curând rețelele de socializare și acum avem ocazia să folosim o aplicație pentru împărtășanie... Ei bine, este vorba despre aplicația Confession, disponibilă via iTunes la prețul de 1.99 dolari, dar mai important este faptul că softul este binecuvântat.

Probabil de teama de a nu i se pune ștampila din Evul Mediu (biserica anti-tehnologie), Biserica Catolică se grăbește să adopte toate tehnologiile moderne și să se înscrie în toate mediile de socializare, fie că e vorba de Twitter, Facebook sau YouTube. E ironic să te gândești că Biserica binecuvântează același mediu care a făcut cont pentru pantofii roșii ai papei.

și e și mai ironic să te gândești că există hărțuitori pe Facebook, serviciu care a primit recent binecuvântarea Papei. Faptul că aplicația Confession este aprobată de Biserică îi conferă un oarecare statut aparte față de restul aplicațiilor, iar rolul său este destul de clar: un ghid pentru catolicii care doresc să își recunoască păcatele și să facă penitență.

Confession: A Roman Catholic App

în ziua în care vor exista câteva sute de milioane de iPhone-uri vândute, suntem siguri că și acest terminal va primi binecuvântarea papală, asta dacă atitudinea Bisericii nu se va schimba până atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×