HTC Wildfire primește Android 2.2 de azi!

14.284 ori
<b>HTC Wildfire primește Android 2.2 de azi!</b>Aflăm de pe contul oficial de Facebook al celor de la HTC că terminalele Wildfire vor primi actualizarea la Android 2.2 Froyo începând de astăzi. Europa va inaugura implementarea lui Froyo în această săptămână și aflăm că până în...

Aflăm de pe contul oficial de Facebook al celor de la HTC că terminalele Wildfire vor primi actualizarea la Android 2.2 Froyo începând de astăzi. Europa va inaugura implementarea lui Froyo în această săptămână și aflăm că până în februarie 2011 toate telefoanele HTC Wildfire din lume vor beneficia de Android 2.2.

Primele zvonuri despre această actualizare apăruseră cu două săptămâni în urmă pe pagina de Facebook HTC Germania, imediat după ce HTC Legend primise confirmarea în țara noastră, în ce privește sosirea lui Android 2.2 pe acest model. Vă reamintim că nu cu mult timp în urmă am asistat și la portarea lui Android 2.3 Gingerbread pe același HTC Wildifre, semn că procesorul de 528 MHz al handsetului poate mai mult decât credeam.

Să vedem cât de rapid vor primi și telefoanele din țara noastră Froyo... Dacă sunteți posesori de Wildfire și ați primit notificarea cu privire la actualizare, nu ezitați să ne anunțați!

Recenzie HTC Wildfire

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×