Încarcă și descarcă fișiere pe web, acum și de pe mobil (Windows Phone 7) cu Dropbox

1.270 ori
<b>Încarcă și descarcă fișiere pe web, acum și de pe mobil (Windows Phone 7) cu Dropbox</b>Dropbox, unul dintre serviciile care vă permit să încărcați fișiere pe web pentru a le trimite unui alt utilizator, are acum client pentru platforma Windows Phone 7. Softul îl veți găsi în Marketplace, la prețul de 99 de cenți, iar funcțiile...

Dropbox, unul dintre serviciile care vă permit să încărcați fișiere pe web pentru a le trimite unui alt utilizator, are acum client pentru platforma Windows Phone 7. Softul îl veți găsi în Marketplace, la prețul de 99 de cenți, iar funcțiile sale le aflați în rândurile următoare.

în primul rând, e foarte simplu să creați un cont Dropbox, să adăugați noi foldere sau să copiați fișiere. Acestea pot fi redenumite, șterse sau mutate, după pofta inimii utilizatorului. Veți putea încărca și imagini în Dropbox, ce vor putea fi vizualizate de apropiații dumneavoastră, posesori de conturi de același gen.

Imaginile descărcate vor putea fi salvate pe telefon, iar clientul Dropbox suportă și editarea și vizualizarea de fișiere Word/Excel/PowerPoint/PDF. în cele din urmă aflăm că veți putea asculta fișierele audio disponibile, deci aplicația devine foarte utilă dacă doriți să recomandați cuiva un film, o melodie sau îi arătați o prezentare PowerPoint.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×