HTC Legend actualizat la Android 2.2 Froyo de azi

2.808 ori
<b>HTC Legend actualizat la Android 2.2 Froyo de azi</b>Pregătiți-vă de o actualizare importantă și de vești bune pentru posesorii de HTC Wildfire și HTC Legend. Producătorul taiwanez a promis că va oferi actualizări la Android 2.2 Froyo până la finalul anului și astăzi îi vine rândul lui...

Pregătiți-vă de o actualizare importantă și de vești bune pentru posesorii de HTC Wildfire și HTC Legend. Producătorul taiwanez a promis că va oferi actualizări la Android 2.2 Froyo până la finalul anului și astăzi îi vine rândul lui Legend, care beneficiază de OS chiar acum.


HTC România
ne recomandă să folosim WiFi pentru download și să facem back-up al datelor. Până la finalul săptămânii se pare că Froyo va sosi pe toate terminalele Legend din Europa, în afara cazurilor în care actualizarea a fost realizată deja. Vodafone a oferit Android 2.2 clienților săi via OTA (over the air) la începutul lunii și Orange le-a urmat exemplul recent.

Așteptăm cu nerăbdare sosirea lui Froyo și pe Wildfire, care a dovedt recent că e capabil și să ruleze Android 2.3 printr-o portare în varianta alpha. Să vedem ce surprize ne mai pregătește HTC în această lună a cadourilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×