Huawei 8220, inca un telefon Android?

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.052 ori
<b>Huawei 8220, inca un telefon Android?</b>"Multi chemati, putini alesi!" Zicala se aplica tuturor terminalelor Android, dupa ce am asistat la zeci de anunturi ale acestor telefoane, fiind lansate doar cateva modele pana acum, cu accentul pe cele produse de HTC. Iata ca Huawei anunta inca un...

"Multi chemati, putini alesi!" Zicala se aplica tuturor terminalelor Android, dupa ce am asistat la zeci de anunturi ale acestor telefoane, fiind lansate doar cateva modele pana acum, cu accentul pe cele produse de HTC. Iata ca Huawei anunta inca un handset Android, modelul 8220, dupa ce in urma 2 luni prezentase si modelul 8230, ce rula acelasi OS.

In vreme ce mai vechiul Huawei 8230 ar fi trebuit sa soseasa pe piata europeana prin T-Mobile, noul model va pastra operatorul, dar va schimba specificatiile. Cunoscut si drept T-Mobile Pulse, telefonul suporta WiFi si vine cu un display touchscreen de 3.5 inchi, Bluetooth, o camera de 3 megapixeli si memorie interna de 256 MB.

Un slot pentru carduri microSD permite extinderea memoriei pana la 16 GB si e foarte probabil ca acest model Huawei 8220 sa ii fi luat locul lui 8230, printr-un update de ultim moment. Daca si acest terminal ajunge in oferta T-Mobile Europe, operatorul va avea nu mai putin de 4 telefoane Android in portofoliu.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×