Nokia 5900 XpressMusic este real, ar putea veni cu Symbian S60 5th Edition SP1

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.446 ori
<b>Nokia 5900 XpressMusic este real, ar putea veni cu Symbian S60 5th Edition SP1</b>Imaginea de mai jos il reprezinta aparent pe telefonul muzical Nokia 5900 XpressMusic, desi nu putem baga mana in foc ca poza este autentica. Primele zvonuri in legatura cu succesorul lui 5800 XM au aparut inca din luna mai si iata ca ele capata substanta...

Imaginea de mai jos il reprezinta aparent pe telefonul muzical Nokia 5900 XpressMusic, desi nu putem baga mana in foc ca poza este autentica. Primele zvonuri in legatura cu succesorul lui 5800 XM au aparut inca din luna mai si iata ca ele capata substanta acum.

Desi e foarte probabil ca imaginea sa fie un fals, avem si cateva informatii despre urmatorul hit Nokia. 5900 XpressMusic pare a avea cateva specificatii in comun cu Nokia N97, cum ar fi procesorul sau cantitatea de RAM incorporata. De asemenea, noul model XpressMusic va folosi acelasi modul de camera de 5 megapixeli si acelasi touchscreen de 3.5 inchi cu rezolutie de 360 x 640 pixeli.

Totusi, aflam ca noul handset va sosi cu o interfata refacuta, printr-un update al lui Symbian S60 5th edition, care va deveni S60 5th Edition SP1. Nokia 5900 XpressMusic va fi mai usor si mai subtire decat modelul 5800 si va suporta carduri de memorie SDXC, care au capacitati mai mari de 32 GB. Ramane de vazut cat de reale sunt aceste informatii si probabil ca vom afla mai multe detalii in cadrul evenimentul Nokia World din septembrie.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×