Huawei a ales TomTom ca alternativă la Google Maps pe viitoarele sale telefoane

2.282 ori
<b>Huawei a ales TomTom ca alternativă la Google Maps pe viitoarele sale telefoane</b>Scriam la un moment dat ca Huawei pregăteşte propria soluţie de hărţi, ca alternativă la Google Maps şi ştiam şi că Yandex din Rusia intrase pe fir. Se pare că totuşi Huawei a ales TomTom ca înlocuitor de Google Maps pentru viitoarele sale telefoane.

Scriam la un moment dat ca Huawei pregăteşte propria soluţie de hărţi, ca alternativă la Google Maps şi ştiam şi că Yandex din Rusia intrase pe fir. Se pare că totuşi Huawei a ales TomTom ca înlocuitor de Google Maps pentru viitoarele sale telefoane.

TomTom şi Huawei au confirmat semnarea unei înţelegeri, care va aduce celebra soluţie de cartografiere pe telefoanele chinezilor. Aş spune că Huawei şi-a cam luat gândul să mai vadă Google Services şi aplicaţiile aferente pe telefoanele sale şi deja promovează masiv Huawei Mobile Services. Lucrează la două sisteme de operare între timp, Harmony OS şi mai nou OpenEuler. TomTom este o companie multinaţională, care provine din Olanda şi se ocupă cu dispozitive de navigare prin satelit, dar şi soluţii software de navigare.

În 2018 avea peste 5000 de angajaţi şi operaţiuni în 29 de ţări. Compania ar fi semnat înţelegerea cu Huawei cu ceva vreme în urmă, dar a trebuit să o ţină secretă. Huawei vine după un an 2019 problematic, din cauza interdicţiilor din SUA, dar tot a reuşit să vândă peste 240 de milioane de telefoane, cu 34 de milioane mai multe decât în 2018. Acum că s-a rezolvat aspectul Maps, mă aştept să văd tot mai multe investiţii în dezvoltatori de aplicaţii şi companii software, pentru a popula magazinul de aplicaţii App Gallery.

Trebuie pus piciorul pe acceleraţie dacă Huawei vrea să lanseze un P40 Pro care să nu se simtă ciuntit de funcţii vitale cum a fost Mate 30 Pro la început. Aş sublinia că trebuie neapărat să umble la securitatea plăţilor cu mobilul şi la compatibilitatea cu cele mai populare servicii de streaming, ca Netflix.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×