Huawei P10 ar putea fi cel mai scump smartphone din seria P; Zvonurile afirmă că ar costa 700/750 de euro

2.472 ori
<b>Huawei P10 ar putea fi cel mai scump smartphone din seria P; Zvonurile afirmă că ar costa 700/750 de euro</b>Dacă tot au apărut randări şi fotografii cu Huawei P10 şi am început să îi cunoaştem şi dotările, iată că a venit şi un detaliu despre preţ. Terminalul ar urma să fie cel mai scump din seria P de până acum, zvonurile afirmând că va costa 699 euro.

Dacă tot au apărut randări şi fotografii cu Huawei P10 şi am început să îi cunoaştem şi dotările, iată că a venit şi un detaliu despre preţ. Terminalul ar urma să fie cel mai scump din seria P de până acum, zvonurile afirmând că va costa 699 euro. Sursa este Ricciolo, care a mai dezvaluit detalii despre terminale nelansate de-a lungul timpului.

Această sumă îl plasează cu 100 de euro peste preţul lui Huawei P9 şi intră în teritoriul unor modele ca Galaxy S8 sau iPhone 8 probabil. Huawei îşi arată intenția de a taxa produsele high end mai mult încă de anul trecut, când îl lansa pe Huawei Mate 9 Porsche Design, la suma de 1345 euro. 

Huawei P10 ar putea fi cel mai scump smartphone lansat de Huawei până acum; Zvonurile afirmă că ar costa 700 de euro

E drept că P10 ar avea două versiuni, una cu ecran curbat dual şi una cu ecran plat, deci poate că varianta de 699 de euro e cea standard, iar modelul P10 Plus cu muchii curbate ar ajunge chiar la 750 de euro. Problema e că anul trecut telefoane ca LG G5 sau HTC 10, sau chiar şi Huawei Mate 9 au fost criticate pentru că au debutat la preţuri prea mari. Pe Huawei P10/ P10 Plus îl aşteptam la MWC 2017, cu o cameră duala cu tehnologie Leica, scanner de amprente integrat frontal pe cel putin una din versiuni, procesor Kirin 960 şi 4 sau 6 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×