Huawei afirmă că ar fi putut reduce și mai mult "bărbia" lui P30 Pro, dar a ales să nu facă asta; Iată de ce

1.735 ori
<b>Huawei afirmă că ar fi putut reduce și mai mult "bărbia" lui P30 Pro, dar a ales să nu facă asta; Iată de ce</b>Pe lângă dezvăluirea făcută cu privire la caracteristicile foto lipsă de pe Huawei P30 Pro, gigantul chinez a mai făcut o afirmație interesantă în cadrul unui interviu luat de GSMArena. Nimeni altul decât CEO-ul companiei și anume

Pe lângă declarația făcută cu privire la caracteristicile foto lipsă de pe Huawei P30 Pro, gigantul chinez a mai făcut o afirmație interesantă în cadrul unui interviu luat de GSMArena. Nimeni altul decât CEO-ul companiei și anume Richard Yu a fost cel care a dezvăluit faptul că ar fi putut reduce și mai mult marginea de sub ecranul lui P30 Pro (așa numita bărbie), dar a decis să nu facă asta.

Huawei

De ce? Ei bine, Huawei spune că păstrarea unei margini ceva mai generoase în zona de jos a display-ului contribuie la o experiență de utilizare mai bună pentru posesor. S-ar evita astfel acele atingeri accidentale și aparent telefonul ar fi mai confortabil de utilizat astfel, decât cu o margini foarte îngustă.

O doză de adevăr se află la mijlocul acestei declarații, dar în realitate sunt metode de a trece peste aceste "motive" date de către Huawei. Îmi amintesc că și Samsung a venit cu o funcție prin care acele atingeri accidentale de pe muchiile curbate nu mai aveau loc. Mai sus vedeți o comparație între ultimele 3 modele din seria Huawei P, ce acoperă dimensiunile bărbiei de sub ecran. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×