Huawei P30 și P30 Pro vor debuta pe 26 martie în Paris! Sosesc teasere ce fac aluzie la capabilitățile de zoom optic

1.902 ori
<b>Huawei P30 și P30 Pro vor debuta pe 26 martie în Paris! Sosesc teasere ce fac aluzie la capabilitățile de zoom optic</b>Deși leak-urile asociate smartphone-urilor Huawei P30 și P30 au fost restrânse, am reușit să aflăm câteva detalii cheie despre aceste dispozitive precum faptul că vor avea panouri cu rezoluție Full HD, scanner de amprente în ecran

Deși leak-urile asociate smartphone-urilor Huawei P30 și P30 Pro au fost restrânse, am reușit să aflăm câteva detalii cheie despre aceste dispozitive precum faptul că vor avea panouri cu rezoluție Full HD, scanner de amprente în ecran și decupaj "picătură de apă" în zona superioară a display-ului. Se zvonea că lansarea lor va avea loc la final de martie în Paris, iar astăzi vine și confirmarea oficială! 

Pe pagina oficială de Twitter Huawei Mobile puteți vedea un teaser video (link aici) menit să dezvăluie faptul că ziua lansării este 26 martie și că într-adevăr evenimentul va avea loc în Paris. De asemenea, materialul face aluzie la capabilitățile telefoanelor în materie de zoom optic, fiind vehiculat prezența unui mecanism de tip periscop ce contribuie la obținerea unui zoom optic superior.

Știm că varianta standard de Huawei P30 va opta pentru o cameră triplă în spate, asta în vreme ce pentru Huawei P30 Pro este rezervat un setup de cameră cvadruplă cu 4 senzori. Cât despre diagonala ecranului sunt șanse mari să vedem și la acest capitol o creștere, un panou de 6.1 inch fiind așteptat pe varianta standard, respectiv unul de 6.5 inch pe modelul Pro.

La pachet vom avea 6 sau 8 GB RAM, 128 GB de stocare flash și procesorul Kirin 980. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×