Oppo brevetează un nou smartphone slider ce vine cu o cameră selfie duală

577 ori
<b>Oppo brevetează un nou smartphone slider ce vine cu o cameră selfie duală</b>Oppo s-a numărat printre primele companii de pe piață ce au readus în mainstream conceptul de smartphone slider, asta odată cu lansarea modelului Find X anul trecut - device ce ne cucerea în acel moment prin design-ul tare arătos

Oppo s-a numărat printre primele companii de pe piață ce au readus în mainstream conceptul de smartphone slider, asta odată cu lansarea modelului Find X anul trecut - device ce ne cucerea în acel moment prin design-ul tare arătos și ecranul edge-to-edge neîntrerupt de vreun decupaj. Astăzi descoperim că Oppo mai pregătește asemenea terminale ca urmare a sosirii unui nou brevet în mediul online.

Brevet Oppo

Și de această dată avem de-a face cu un terminal edge-to-edge, dar cu ceva diferențe în comparație cu Oppo Find X. Acum și camerele foto din spate vor fi mereu expuse și nu ascunse sub zona slider precum se întâmpla cu Find X și spre deosebire de celelalte terminale slider care au o întreagă zonă mobilă, aici doar partea de sus se ridică/coboară.

Brevet Oppo

Acționarea va fi automatizată și remarcăm prezența unei camere selfie duale. La prima vedere telefonul pare a fi chiar subțire din aceste schițe, cu toate că în realitate lucrurile ar putea sta ceva mai diferit. Cum scanner-ul de amprente nu este vizibil aici, sunt șanse mari să îl vedem integrat sub ecran.

Rămâne de văzut dacă acest brevet devine realitate și dacă este vorba despre succesorul lui Find X. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×