Noi randări cu Huawei P30 şi P30 Pro apar online, cu cameră triplă şi cvadruplă la pachet

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.839 ori
<b>Noi randări cu Huawei P30 şi P30 Pro apar online, cu cameră triplă şi cvadruplă la pachet</b>Dacă Samsung Galaxy S10 îşi continuă scăpările vârtos, Huawei P30 e într-un soi de con de umbră, eclipsat probabil de scandalurile legate de Huawei. Iată-l că mai scapă azi, timid ce e drept în două imagini cu Huawei P30

Dacă Samsung Galaxy S10 îşi continuă scăpările vârtos, Huawei P30 e într-un soi de con de umbră, eclipsat probabil de scandalurile legate de Huawei. Iată-l că mai scapă azi, timid ce e drept în două imagini cu Huawei P30 şi P30 Pro, furnizate de producătorul de huse Cubz.

Huawei P30

Mai e puţin până la MWC 2019 şi până la momentul când Huawei îşi va anunţa flagshipurile. Se explică deci această apariţie, mai ales că producătorii de accesorii au acces la schițele telefoanelor cu mult înainte de lansarea lor. Îl vedem pe Huawei P30 apărând cu o cameră triplă aliniată vertical în spate, cu tot cu tehnologie Leica la pachet.

Huawei P30

Handsetul va avea procesor Kirin 980 la interior, iar acelaşi CPU ajunge şi pe Huawei P30 Pro. P30 va aduce o cameră triplă, ce integrează un senzor de 40 MP şi suportă zoom lossless 5X. Huawei P30 Pro are 4 camere în spate, cu 3 obiective clasice (normal, ultra wide si cel de zoom), plus încă un senzor 3D ToF, care va avea rol de recunoaştere facială 3D şi modelare 3D.

Huawei P30 Pro va mai şi inaugura senzorul Sony IMX607 de 38 de megapixeli, care ar suporta zoom 10X (sursa afirmă că e zoom optic, dar îmi vine greu să cred, mai degrabă e hibrid). Nu știm cum a rămas cu mecanismul periscop zvonit pentru P30 Pro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×