Primele smartphone-uri 5G Huawei vor sosi la MWC 2019, cu noul modem 5G Balong 5000 la bord

1.045 ori
<b>Primele smartphone-uri 5G Huawei vor sosi la MWC 2019, cu noul modem 5G Balong 5000 la bord</b>Huawei, unul dintre cei mai mari jucători pe piața echipamentelor de rețea telecom a anunțat astăzi lansarea modemului Balong 5000, un cip multi-mode care aduce suport pentru conectivitate 5G la bord. Acesta poate fi integrat pe o gamă

Huawei, unul dintre cei mai mari jucători pe piața echipamentelor de rețea telecom a anunțat astăzi lansarea modemului Balong 5000, un cip multi-mode care aduce suport pentru conectivitate 5G la bord. Acesta poate fi integrat pe o gamă variată de device-uri, de la smartphone-uri, produse home broadband, module 5G și chiar dispozitive regăsite la interiorul automobilelor.

Huawei Balong 5000

Compania chineză susține faptul că acesta este primul modem single-cip de tip multi-mode din lume care suportă standardele 2G, 3G, 4G, respectiv 5G. Mai aflăm și că modemul poate atinge viteze de până la 4.6 Gbps în regim de download dacă se folosește banda de sub 6 GHz (spectrul principal utilizat pentru 5G), sau până la 6.5 Gbps (download) pe spectrul mmWave de înaltă frecvență utilizat ca extindere pentru spectrul 5G.

Modemul suportă atât arhitecturi de rețea de tip SA (standalone), cât și NSA (non-standalone). Pentru a vă lămuri despre ce este vorba aici aflați că NSA face referire la arhitectura 5G construită peste rețelele 4G LTE, în vreme ce SA face referire la o arhitectură independentă 5G creată de la zero. 

Nu în ultimul rând, Huawei confirmă că primele sale telefoane cu suport 5G și modem Balong 5000 vor sosi la MWC 2019!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×