Vivo Apex 2019 este un nou concept fără orificii și butoane; Întregul său ecran este un scanner de amprente (Video)

2.825 ori
<b>Vivo Apex 2019 este un nou concept fără orificii și butoane; Întregul său ecran este un scanner de amprente (Video)</b>La o zi distanță de la prezentarea ineditului Meizu Zero - primul smartphone din lume fără porturi sau butoane fizice la pachet, avem parte de lansarea unui alt concept la fel de interesant și anume VIVO Apex 2019. Acesta a avut parte

La o zi distanță de la prezentarea ineditului Meizu Zero - primul smartphone din lume fără porturi sau butoane fizice la pachet, avem parte de lansarea unui alt concept la fel de interesant și anume VIVO Apex 2019. Acesta a avut parte de câteva materiale teaser anterior și ținând cont de parcursul de anul trecut când conceptul Apex 2018 primea o variantă comercială ulterior, sunt șanse mari ca așa să stea lucrurile și acum.

VIVO APEX 2019

Un prim detaliu pe care trebuie să îl știți este acela că spre deosebire de Meizu Zero care nu are nici un port la bord, bazându-se doar pe încărcare wireless, modelul Vivo Apex 2019 vine cu un port magnetic numit MagPort ce permite încărcarea device-ului și transferul rapid de fotografii și alte materiale stocate pe device. 

vivo apex 2019

Smartphone-ul are suport 5G și este foarte rotunjit după cum se poate vedea în imaginile de față și aflați că are o carcasă din sticlă. Printre dotările sale avem un ecran AMOLED de 6.39 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855, 12 GB de RAM și 256 GB de stocare flash pentru colecții întregi de seriale sau albume audio.

VIVO APEX 2019

Avem și aici un sistem piezoelectric prin care sunetul din convorbiri este transmis prin vibrații ale ecranului și vedem muchii destul de înguste de jur împrejurul ecranului. Nici urmă de cameră selfie pe acest device, iar o dotare inedită este aceea că întreg ecranul are rol de scanner de amprente, un senzor fiind integrat sub panoul frontal. 

VIVO APEX 2019

Primim butoane capacitive lateral cu senzor de presiune, cameră duală de 12 + 13 megapixeli în spate și tehnologie Sound on Display de transmitere a sunetului. Din păcate alte detalii despre acest concept nu se cunosc și nu ne rămâne decât să așteptăm varianta comercială ce ar putea sosi prin iunie. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×