Huawei ar urma să fie unul dintre liderii din zona smartphone în 2016, când vine vorba de creştere, conform experţilor

784 ori
<b>Huawei ar urma să fie unul dintre liderii din zona smartphone în 2016, când vine vorba de creştere, conform experţilor</b>2015 a fost un an excelent pentru Huawei, producătorul chinez reuşind să v&acirc;ndă peste 108 de milioane de smartphone-uri, depăşind rivali precum Xiaomi, Lenovo sau ZTE. Aşteptările pentru 2016 sunt mari, iar experţii sunt optimişti. &nbsp;...

2015 a fost un an excelent pentru Huawei, producătorul chinez reuşind să vândă peste 108 de milioane de smartphone-uri, depăşind rivali precum Xiaomi, Lenovo sau ZTE. Aşteptările pentru 2016 sunt mari, iar experţii sunt optimişti.

Ei se aşteaptă ca în acest an Huawei să atingă 120 de milioane de smartphone-uri vândute, după ce în 2015 a crescut cu 44% la capitolul vânzări faţă de 2014. E drept că mai e până la nivelul celor de la Samsung, cu 320 de milioane de modele livrate anul trecut, în scădere faţă de anul precedent. E cunoscut şi faptul că predicţiile arată că iPhone-ul îşi va încetini creşterea în acest an, iar Samsung e deja pe aceeaşi pantă.

HTC aproape că a ieşit din peisaj şi doar firmele din China par a se extinde, cu nume ca Meizu sau LeTV/LeEco căpătând proeminenta. Planurile pentru 2016 ale celor de la Huawei includ până la 4 versiuni de model P9 şi după parteneriatul cu Google pentru Nexus 6P ar putea urma încă un model sau două din aceeaşi gamă.

Va reuşi compania care ne-a oferit modele excelente P8 şi Mate anul trecut să facă o impresie bună şi în acest an? Totul ţine de inspiraţie şi de inovaţie reală, nu răspunsuri pentru produsele rivalilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×