Samsung Galaxy S7 testat în GeekBench 3, în varianta AT&T, cu procesor Snapdragon 820; Unul din rezultate e sub Galaxy S6!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.206 ori
<b>Samsung Galaxy S7 testat în GeekBench 3, în varianta AT&T, cu procesor Snapdragon 820; Unul din rezultate e sub Galaxy S6!</b>&Icirc;ncă o zi, &icirc;ncă o scăpare legată de Samsung Galaxy S7, de această dată &icirc;n varianta AT&T, cu procesor Snapdragon 820. Terminalul ar fi fost trecut prin testul GeekBench 3 şi mai jos &icirc;i găsiţi scorurile, cu o veste caldă...

Încă o zi, încă o scăpare legată de Samsung Galaxy S7, de această dată în varianta AT&T, cu procesor Snapdragon 820. Terminalul ar fi fost trecut prin testul GeekBench 3 şi mai jos îi găsiţi scorurile, cu o veste caldă şi una rece.

Cu mai puţin de o lună până la debutul acestui model era de aşteptat să vedem şi benchmarkuri şi nu e nici măcar prima oară când se întâmplă aşa ceva. Telefonul a apărut sub numele de cod SM-G930A în testul benchmark, acel "A" din nume fiind prescurtarea de la AT&T. În testul single core acest model obţine un impresionant rezultat de 2282 puncte, în vreme ce în cel multi core atinge 4979, adică sub Galaxy S6, după cum se vede în comparaţia de mai jos.

Samsung Galaxy S7 testat în GeekBench 3, în varianta AT&T, cu procesor Snapdragon 820; Unul din rezultate e sub Galaxy S6!

Handsetul rulează Android 6.0.1 şi punem rezultatul cel slab pe seama unei variante de test şi a unui prototip. La bord ar trebui să avem şi 4 GB RAM şi remarcăm listarea motherboard-ului drept MSM8896, adică Snapdragon 820. Va fi interesant de văzut cum se comportă şi versiunea cu CPU Exynos 8890 în acelaşi test, mai ales că teoretic versiunea americană de flagship ar trebui să aibă acel chipset la interior şi nu un Snapdragon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×