Cele mai noi zvonuri despre LG G5 indică sosirea unui slot/port modular numit Magic Slot

Autor:  | Publicat în:  LG 998 ori
<b>Cele mai noi zvonuri despre LG G5 indică sosirea unui slot/port modular numit Magic Slot</b>Zvonurile despre LG G5 devin tot mai bizare pe zi ce trece şi acesta e probabil flagshipul LG cel mai diferit de predecesorii săi, dacă informaţiile sunt reale. După speculaţii că handsetul ar avea o fantă &icirc;n zona inferioară prin care se...

Zvonurile despre LG G5 devin tot mai bizare pe zi ce trece şi acesta e probabil flagshipul LG cel mai diferit de predecesorii săi, dacă informaţiile sunt reale. După speculaţii că handsetul ar avea o fantă în zona inferioară prin care se scoate bateria, azi aflăm că mai nou telefonul va fi modular.

LG ar putea integra un slot sau port special pentru expansiunea la nivel hardware, sub numele de Magic Slot. Încă nu e clar cum va arăta acea zonă a terminalului şi ce fel de accesorii va primi. Ştim doar că se va afla în porţiunea inferioară a lui G5, ceea ce readuce în discuţie designul slide out pentru baterie, cu capac inferior înlăturabil.

Mă gândesc că terminalul îşi va putea completa lungimea cu module cu lăţime şi grosime echivalentă cu restul handsetului, care să aducă extra stocare, RAM, baterie şi de ce nu încă un set de difuzoare şi camere. Idea ar fi excelentă şi bine primită, dar să ne temperăm entuziasmul ca in serialul cu Larry David până vedem produsul real.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×