Huawei are În plan consolidarea afacerii de pe piața europeană

Autor:  | Publicat în:  Huawei 819 ori
<b>Huawei are În plan consolidarea afacerii de pe piața europeană</b>De curând, prin intermediul unei declarații scrise a celor de la Huawei, aflăm că oficialii companiei au în plan consolidarea afacerii globale în special pe piața din Europa, unde vor apela la clienții locali și la parteneri cu scopul de a...

De curând, prin intermediul unei declarații scrise a celor de la Huawei, aflăm că oficialii companiei au în plan consolidarea afacerii globale în special pe piața din Europa, unde vor apela la clienții locali și la parteneri cu scopul de a promova dezvoltarea industriei tehnologie europene.

De asemenea, în cadrul acestui raport, Huawei a notat și faptul că întotdeauna compania a încurajat comerțul liber, cât și competiția deschisă, acest tip de mediu de business fiind baza principală pentru dezvoltarea industriei, proces din care consumatorii beneficiază într-un final.

Această declarație scrisă dezvăluită de către Huawei a fost prezentată în cadrul ediției cu numărul 28 a congresului China - EU Economic and Trade Joint Comitee, unde printre participanți s-au numărat și Gao Hucheng, Ministrul Chinez al Comerțului și Karel De Gucht, comisarul european responsabil pentru partea de comerț.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×