Moto Droid Turbo apare În noi imagini; lansarea este programată pentru 28 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.250 ori
<b>Moto Droid Turbo apare În noi imagini; lansarea este programată pentru 28 octombrie</b>Deși Motorola tocmai a anunțat săptămâna trecută un nou smartphone în parteneriat cu Google, și anume Nexus 6, pe piață mai este așteptat un alt device Motorola a cărei lansare oficială este programată pentru data de 28 octombrie. Numele...

Deși Motorola tocmai a anunțat săptămâna trecută un nou smartphone în parteneriat cu Google, și anume Nexus 6, pe piață mai este așteptat un alt device Motorola a cărei lansare oficială este programată pentru data de 28 octombrie. Numele noului terminal este Droid Turbo, acesta urmând să fie disponibil exclusiv prin intermediul operatorului Verizon.

Astăzi, o nouă serie de imagini ajung pe web, aceastea oferindu-ne încă o dată oportunitatea de a arunca o privire asupra carcasei spate acoperită cu fibră de Kevlar, cât și a panoului frontal ce se remarcă prin utilizarea unor butoane software de navigare situate sub display și nu on-screen cum se practică în ultimul timp.

Motorola Droid Turbo

La capitolul specificații, Moto Droid Turbo va beneficia de un display Quad HD de 5.2 inch cu rezoluție 2.560 x 1.440 pixeli (565 ppi), un procesor Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, și o cameră foto principală de 21 megapixeli cu bliț dual-LED.

Moto Droid Turbo apare În noi imagini; lansarea este programată pentru 28 octombrie

De asemenea, vom mai primi și încărcare wireless, cât și o baterie uriașă de 3.900 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie mai mult decât perfectă pentru un astfel de device, ținând cont și de display-ul Quad HD pe care îl integrează. Să fi fost Droid Turbo un Nexus 6 potrivit?

Moto Droid Turbo din lateral

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×