Huawei Ascend D2 În noi imagini: aduce cu un hibrid Între iPhone și Samsung Galaxy

1.494 ori
<b>Huawei Ascend D2 În noi imagini: aduce cu un hibrid Între iPhone și Samsung Galaxy</b>Huawei Ascend D2 este unul dintre smartphone-urile pe care le așteptăm la CES 2013, eveniment care va debuta pe 8 ianuarie, deci foarte curând. Acest terminal se înscrie în noul val de smartphone-uri high end cu ecran mare 1080p, dar ne intrigă mai...

Huawei Ascend D2 este unul dintre smartphone-urile pe care le așteptăm la CES 2013, eveniment care va debuta pe 8 ianuarie, deci foarte curând. Acest terminal se înscrie în noul val de smartphone-uri high end cu ecran mare 1080p, dar ne intrigă mai ales designul acestui nou venit.

O privire atentă asupra lookului acestui model dezvăluie o bandă metalică în jurul marginilor și o mică grila pentru difuzor în partea inferioară, care aduce cu iPhone.  Partea frontală este una plastificata și adoptă un format care amintește de LG și Samsung, în vreme ce în spate avem o cameră care amintește serios de HTC One X. Practic acest model combina câte puțin din toate smartphone-urile la modă. Aflați că Huawei Ascend D2 este urmașul lui Ascend D1 și vine cu un procesor quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM, camera de 13 megapixeli și Android 4.1 Jelly Bean.

Sub carcasa se ascunde o baterie de 3000 mAh, iar ecranul de 5 inch suporta o rezoluție 1080p. Va trebui să așteptăm până la CES 2013 pentru a vedea modelul în acțiune și până la MWC 2013 pentru a vă oferi un hands on de la fața locului, din Barcelona, că în fiecare an.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×