ZTE Grand S, un nou campion al grosimii smartphone-urilor, cu doar 6.9 mm În talie și camera de 13 MP

1.685 ori
<b>ZTE Grand S, un nou campion al grosimii smartphone-urilor, cu doar 6.9 mm În talie și camera de 13 MP</b>E drept că ZTE Grand S nu e cel mai subțire telefon din lume, dar scăzând sub 7 mm în grosime e printre cele mai slim terminale ale momentului. Despre acest device am mai scris și iată-l acum din nou subiect de știri, cu câteva detalii...

E drept că ZTE Grand S nu e cel mai subțire telefon din lume, dar scăzând sub 7 mm în grosime e printre cele mai slim terminale ale momentului. Despre acest device am mai scris și iată-l acum din nou subiect de știri, cu câteva detalii suplimentare despre dotările sale.

Când ne gândim la un smartphone de ultimă oră de obicei nu asociem companii chineze ca ZTE, Huawei sau Acer cu acestea, deși aceste firme produc și telefoane high end. Problema e că ele nu prea ajung în România, sau ajung târziu. Huawei și ZTE sunt cunoscute la noi mai degrabă pentru echipamentele telecom produse, decât pentru telefoane. în fine, revenind la ZTE Grand S, terminalul măsoară doar 6.9 mm în grosime, deci e cu aproape un milimetru mai subțire decât iPhone 5.

Acest handset dispune de o cameră de 13 megapixeli și urmează să fie prezentat la CES 2013, fiind expus și la MWC 2013. Telefonul chinez dispune de un ecran de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și ni se promite un preț de 449 dolari, fără abonament, cel puțin pe piața chineză. Cei 5 pini laterali din imagine mă duc cu gândul și la un dock, deci am putea vedea și un accesoriu de acest gen pentru ZTE Grand S.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×