Huawei Ascend P2 S ar putea deveni cel mai subțire telefon din lume, prezentat la MWC 2013?

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.264 ori
<b>Huawei Ascend P2 S ar putea deveni cel mai subțire telefon din lume, prezentat la MWC 2013?</b>în vreme ce Alcatel a adjudecat acum titlul de producătorul celui mai subțire smartphone din lume, Huawei nu poate sta și privi cum pierde acest titlu care i-a revenit de câteva ori în ultimii ani. De aceea pregătește la rândul său un device...

în vreme ce Alcatel a adjudecat acum titlul de producătorul celui mai subțire smartphone din lume, Huawei nu poate sta și privi cum pierde acest titlu care i-a revenit de câteva ori în ultimii ani. De aceea pregătește la rândul său un device care să poată pretinde o astfel nominalizare: Huawei Ascend P2 S.

Acest model ar urma să fie prezentat luna viitoare la Mobile World Congress 2013, iar noul smartphone ar fi chiar mai subțire decât Alcatel One Touch Idol Ultra, care măsoară 6.45 mm în grosime și e campion la ora actuală. Ascend P1 S a fost cel mai subțire telefon din lume pentru câteva luni, fiind detronat în cele din urmă tot de un handset din China, un Oppo dacă nu mă înșel sau un Acer. în fine, aflăm că Ascend P2 S va veni cu o carcasă din aluminiu și că va fi foarte arătos.

Dotările sale ar urma să includă un display Full HD, 2 GB RAM, procesor quad core și camera de 13 megapixeli. Android 4.1 Jelly Bean este OS-ul ales pentru acest model și sper să nu se întâmple ca anul trecut și telefonul să ajungă la noi abia vara, când va fi depășit de rivali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×