Apple comandă cu 50% mai puține ecrane de iPhone 5, a scăzut cererea pentru telefon?

1.288 ori
<b>Apple comandă cu 50% mai puține ecrane de iPhone 5, a scăzut cererea pentru telefon?</b>Cei de la Wall Street Journal afirmă&nbsp;că Apple s-ar confrunta cu o cerere scăzută pentru iPhone 5, motiv pentru care au redus cu 50% comenzile de ecrane pentru acest device. Publicația citează persoane apropiate de situație, care afirmă că...

Cei de la Wall Street Journal afirmă că Apple s-ar confrunta cu o cerere scăzută pentru iPhone 5, motiv pentru care au redus cu 50% comenzile de ecrane pentru acest device. Publicația citează persoane apropiate de situație, care afirmă că Apple ar fi tăiat din comenzi de componente pentru cel mai nou iPhone.

E vorba aici de o reducere cu 50% la ecranele comandate pentru intervalul ianuarie-martie, conform surselor. Există și o sursă care declară că același lucru se aplică și pentru componente. Evident, nu trebuie să sărim rapid la concluzii și să afirmăm că iPhone 5 nu se mai vinde bine. E posibil ca Apple să fi rămas cu destule componente necesare pe stoc și să nu mai fie nevoie de aprovizionare. în plus, Apple s-ar putea pregăti astfel pentru intrarea în producție a unui nou model de telefon, cu noi livrări de componente necesare.

Un articol al celor de la Nikkei susține aceste afirmații, arătând că producătorii de ecrane Sharp și Japan Display au înregistrat scăderi de comenzi pentru panouri de ecrane în primul trimestru. Apple plănuise inițial să comande de la aceștia 65 de milioane de ecrane, dar numărul a fost redus. încă nu e clar dacă și LG Display, un furnizor major de ecrane pentru Apple a fost afectat de aceste reduceri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×