Huawei Ascend P6S, telefon În variantă octa core confirmat de președintele Huawei

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.293 ori
<b>Huawei Ascend P6S, telefon În variantă octa core confirmat de președintele Huawei</b>Huawei Ascend P6 este unul dintre cele mai apreciate terminale ale brandului chinez, iar acum ne pregătim de un urmaș al handsetului, Ascend P6S. Terminalul va primi un upgrade de chipset, făcând trecerea la un octa core. &nbsp; Informația a fost...

Huawei Ascend P6 este unul dintre cele mai apreciate terminale ale brandului chinez, iar acum ne pregătim de un urmaș al handsetului, Ascend P6S. Terminalul va primi un upgrade de chipset, făcând trecerea la un octa core.

Informația a fost oferită publicului de către președintele Huawei, Xu Xin Quan prin intermediul platformei de blogging Weibo. Se pare că viitorul smartphone va avea un procesor customizat, care îl va înlocui pe K3V2 pe produsele companiei. Noul CPU va fi un octa core real, adică toate core-urile vor operă în același timp, spre deosebire de procesorul Exynos Octa, care e mai degrabă un setup dual quad core.

Restul dotărilor acestui device rămâne un mister, dar cum se întâmplă de obicei în cazul unui device cu S în coadă, e vorba probabil de un upgrade destul de mic. Bănuiesc că designul va rămâne la fel și eventual pe lângă CPU vom primi și mai mult RAM și o baterie mai bună. Vom află probabil la CES 2014 sau MWC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×