Huawei Ascend W1 cu Windows Phone 8 așteptat să debuteze la CES 2013

1.142 ori
<b>Huawei Ascend W1 cu Windows Phone 8 așteptat să debuteze la CES 2013</b>Până acum avem telefoane cu Windows Phone 8 de la Samsung, HTC, Nokia. Huawei se pregătește a intra în acest club exclusivist. Se știu câteva detalii legate de acest smartphone, deși nu a fost prezentat oficial. &nbsp; Ultimele informații care...

Până acum avem telefoane cu Windows Phone 8 de la Samsung, HTC, Nokia. Huawei se pregătește a intra în acest club exclusivist. Se știu câteva detalii legate de acest smartphone, deși nu a fost prezentat oficial.

Ultimele informații care circulă pe web ne spun că ar urma să debuteze la CES 2013 din Las Vegas, observați că lansarea este într-un fel amânată. Care sunt specificațiile vehiculate pentru Huawei Ascend W1:

  • display de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesor dual-core la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;
  • Windows Phone 8;
  • cameră de 5 Megapixeli, cameră frontală de 0.3 Megapixeli / VGA;
  • baterie de 2000 mAh;
  • preț de achiziție estimat - 310 dolari.

Ar fi și cel mai ieftin telefon cu Windows Phone 8, la luptă cu HTC 8S.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×