Review carcase, huse, bumper iPhone 5 (Cubz, Case Mate) + review carcase Galaxy S III; Le puteți câștiga la concurs! (Video)

18.233 ori
<b>Review carcase, huse, bumper iPhone 5 (Cubz, Case Mate) + review carcase Galaxy S III; Le puteți câștiga la concurs! (Video)</b>După cum știți deja la momentul când i-am realizat un preview lui iPhone 5 am filmat și o scurtă recenzie a 3 carcase de iPhone 5 și încă 3 modele pentru Samsung Galaxy S III. între timp am mai primit încă 5 accesorii pentru iPhone 5 și am...

După cum știți deja la momentul când i-am realizat un preview lui iPhone 5 am filmat și o scurtă recenzie a 3 carcase de iPhone 5 și încă 3 modele pentru Samsung Galaxy S III. între timp am mai primit încă 5 accesorii pentru iPhone 5 și am filmat un review proaspăt, pe care vi-l detaliem aici. Avem și un concurs pentru voi și vă puteți alege cu una dintre aceste carcase în urma sa. Toate accesoriile sunt primite în teste de la MobileDirect.ro, unde găsiți multe alte produse de calitate de acest gen!

și acum hai să vedem care sunt impresiile noastre despre fiecare dintre aceste carcase, huse și accesorii.

1) Carcasa iPhone 5 Jeans de la CUBZ

Acest model costă 39.99 lei și aduce un model interesant de tip jeans/față sexy în partea din spate. Rețineți și că aceasta carcasă acoperă spatele și colțurile telefonului și este realizată din policarbonat tare. Se va clipsa ușor pe telefon, după cum se vede și în video și stă fixă pe handset. Ea vine cu garanție pe 1 an.

2) Husa iPhone 5 - Gel TPU neagră semitransparentă de la CUBZ

Husa iPhone 5 - Gel TPU neagra semitransparenta de la CUBZ

Trecem în domeniul huselor, cu un accesoriu Cubz care costă 39.99 lei, aduce garanție pe un an și este fabricat din gel moale TPU (Thermoplastic polyurethane). Aceasta husă pentru iPhone 5 este ușor de atașat și va protejat carcasa handsetului de zgârieturi și de căzături. Avantajul e că husa e semitransparentă și telefonul se vede bine prin ea. Accesoriul acoperă spatele și colțurile terminalului și este foarte ușor de scos din buzunar.

3) Husa iPhone 5 - Gel TPU transparentă de la CUBZ

Husa iPhone 5 - Gel TPU transparenta de la CUBZ

Accesoriul este identic cu cel de mai sus și are prețul tot de 39.99 lei, oferind aceeași protecție, dar acum sub forma unui material lucios și transparent.

4) Husa iPhone 5 - Aluminiu Satinat Gri de la CUBZ

Husa iPhone 5 - Aluminiu Satinat Gri de la CUBZ

O husă ceva mai dură, cu preț de 48.99 lei, garanție pe un an și aluminiu satinat. Ea protejează partea din șapte a telefonului și are decupaje pentru logo, camera și butoane. Materialul este rezistent și are o aderentă bună.

5) Husa iPhone 5 - Aluminiu Satinat Negru de la CUBZ

Husa iPhone 5 - Aluminiu Satinat Negru de la CUBZ

Exact aceeași husă ca și numărul 4, dar de această dată pe negru. Prețul rămâne tot de 48.99 lei și garanția de un an.

6) Husa iPhone 5 - satin Flip Type neagră de la CUBZ

Husa iPhone 5 - satin Flip Type neagra de la CUBZ

Probabil husa mea preferată dintre toate cele testate, acest model de satin Flip Type costă 49.99 lei. El vine cu același tip de garanție, este produs de Cubz și reprezintă o husă ultraslim cu închidere magnetică și look elegant. O văd mai degrabă ca un accesoriu pentru omul de afaceri mereu pe fugă. Protecția se axează pe ecran și partea din spate, cu părțile laterale descoperite.

7) Husa iPhone 5 - Butterfly White de la CUBZ

Husa iPhone 5 - Butterfly White de la CUBZ

Husa cu model Butterfly de culoare albă de la Cubz aduce pe iPhone 5 o feminitate plăcute și o elegantă specială. îmi amintește cumva de seria L'amour de la Nokia și motivele sale florale. Prețul este 48.99 lei, iar husa acoperă spatele și colțurile telefonului, fiind foarte comodă și plăcută la atingere.

8) Bumper din aluminiu iPhone 5 - VAPOR Silver

Bumper din aluminiu iPhone 5 - VAPOR Silver

Iată și ceva deosebit, nici husa, nici flip cover, ci un bumper din aluminiu. Aceste bare de protecție laterală pentru telefon sunt unite cu niște mici șuruburi, pe care le vedeți în acțiune în video review-ul nostru. Prețul acestui accesoriu este de 79.99 lei, garanția este de un an, iar piesele sunt căptușite cu neopren pentru a nu zgâria telefonul. Atenție să nu pierdeți șuruburile!

și acum să vedem și părerea noastră despre cele 3 carcase de Samsung Galaxy S III:

1) Carcasa ultraslim Samsung Galaxy S3 I9300 - Case Mate Brushed Aluminium

Carcasa ultraslim Samsung Galaxy S3 I9300 - Case Mate Brushed Aluminium

Dacă sunteți în căutarea unei huse elegante și rezistențe pentru Samsung Galaxy S III, atunci vă recomandăm acest model de la Case Mate. El costă 79.99 lei, oferă acces la cameră și butoanele telefonului, vine cu garanție pe un an și are parte de inserție de aluminiu satinat negru. O husă foarte elegantă, cu părți laterale din plastic moale și lucios, iar pentru a o atașa la telefon o veți clipsa. Vine la pachet cu o folie de protecție pentru ecran.

2) Husa originală Samsung Galaxy S3 I9300 - Flip Pebble Blue - EFC-1G6FBECSTD

Husa originală Samsung Galaxy S3 I9300 - Flip Pebble Blue - EFC-1G6FBECSTD

Adoptând culoarea Pebble Blue, ca și varianta de Galaxy S III, aceasta husă Flip costă 119,99 lei și are un material plăcut la atingere. Produsul acoperă spatele telefonului și are locașuri speciale pentru camera și difuzor. Partea superioară și inferioară a telefonului este liberă în acest caz și neacoperită.

3) Husa Samsung Galaxy S3 I9300 - Cobra de la CUBZ

Husa Samsung Galaxy S3 I9300 - Cobra de la CUBZ

O husă de 79.99 lei cu care ieșiți în evidență și cu un ușor look de cowboy, dacă mă întrebați pe mine. Carcasa se clipsează de telefon și îi acoperă spatele, părțile laterale și colțurile. Aceasta husă de Samsung Galaxy S III vine cu decupaje pentru cameră, bliț și porturile telefonului. Ea este fabricată din policarbonat subțire și nu face telefonul mai voluminos.

Trăgând linie, pot spune că preferatele mele au fost husele flip pentru ambele telefoane, pentru eleganta lor și pentru faptul că protejează și ecranul, nu doar spatele telefonului. în ce privește concursul, doritorii să participe trebuie să trimită un mail cu subiectul "accesorii telefoane mobiledirect.ro" la adresa concurs(a)mobilissimo.ro, plus un screenshot cu care dovedesc că urmăresc canalul Mobilissimo pe YouTube, plus numele real, adresa la care trimitem coletul în cazul în care câștigă și un număr de telefon. Câștigătorii vor fi trași la sorți (10 la număr) pe data de 1 decembrie la ora 21.00 prin random.org.

Aceste accesorii le găsiți pe mobiledirect.ro, cărora le mulțumim că ni le-au oferit în teste.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×