Huawei Consumer Business Group România are din această lună un nou Country Manager: Zachary Jianglinchao

888 ori
<b>Huawei Consumer Business Group România are din această lună un nou Country Manager: Zachary Jianglinchao</b>Din această lună, Huawei Consumer Business Group Romania are un nou Country Manager și anume pe Zachary Jianglinchao - persoană ce a ocupat timp de 2 ani funcția de Product Manager la sediul companiei din Shenzhen, China, iar ulterior

Prin intermediul unui comunicat de presă ajuns în inbox-ul nostru suntem informați că Huawei Consumer Business Group România are din această lună un nou Country Manager, pe numele său Zachary Jianglinchao. Acesta este angajat al Huawei de mai bine de 10 ani, lucrând timp de 2 ani pe postul de Product Manager la sediul companiei din Shenzhen, China și ulterior în perioada 2015 - 2017 pe postul de Country Manager în Mexic unde a avut rezultate excelente.

Suntem informați că strategia pentru 2018 a noului Contry Manager Huawei România include consolidarea prezenței pe piață a brandului de smartphone-uri, prin campanii de comunicare integrate, dar și printr-o atenție sporită acordată clienților existenți - fapt ce va fi realizat prin intermediul serviciilor de after-sales. 

Sunt încântat că am ocazia să lucrez cu români, pentru români, despre care am auzit multe lucruri bune, mai ales că România este țara cu cea mai mare creștere și potențialul cel mai mare de dezvoltare economică din UE. Pe parcursul activității mele aici îmi doresc să contribui, alături de echipa mea, ca românii să înțeleagă în număr din ce în ce mai mare că Huawei este liderul pieței în tehnologie și inovație și că depunem toate eforturile pentru a le oferi clienților săi atât produse, cât și servicii peste așteptări.

În cazul în care vă întrebați, Zachary Jianglinchao îl înlocuiește pe Fred Wangfei, care a ocupat timp de 3 ani postul de Country Manager Huawei Consumer Business Group România și care acum va ocupa aceeași poziție pentru filiala din Austria a companiei Huawei. Fred a declarat că România a reprezentat o experiență minunată și că se consideră norocos că a lucrat pe o piață atât de competitivă, reușind să își atingă obiectivele stabilite alături de echipa locală.

El are încredere în Zachary, astfel că este convins că lasă business-ul Huawei Consumer din România pe mâini bune. Mai sus puteți vedea și declarația lui Zachary odată cu numirea pe noul post. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×