Huawei P20 Pro se vinde bine; Avem cifre legate de livrările pe plan european

2.324 ori
<b>Huawei P20 Pro se vinde bine; Avem cifre legate de livrările pe plan european</b>În această primăvară cei de la Huawei au anunțat lansarea smartphone-ului P20 Pro, primul terminal de pe piață ce sosește echipat cu o cameră triplă în spate și care a inagurat o inedită nuanță cameleonică care a atras multe priviri

După ce la mijlocul lunii trecute aflam câte unități din seria Huawei P20 au fost comercializate la nivel global în primele 3 luni de la debutul pe piață, astăzi este momentul să descoperim și cum se prezintă situația raportată la piața european. Astfel, un comunicat de presă ne dezvăluie că peste 100.000 de smartphone-uri din seria P20 au fost vândute în prima lună de la lansarea comercială în regiunea Europa Centrală și de Nord.

Este vorba despre un record pentru brand, smartphone-urile din această serie fiind cele mai vândute modele ale unei serii P de când au fost lansate oficial. Totodată mai aflăm că vânzările înregistrate de către noul model P20 Pro au crescut de 17 ori în primele 4 săptămâni de prezență în magazine, în comparație cu vânzările înregistrate la debut de către predecesorul său numit P10 Plus, majoritatea vânzărilor fiind realizate în Polonia, Norvegia, Suedia și Austria. 

După cum bine știți, P20 Pro este varianta flagship din noua serie - primul smartphone din lume care se livrează cu o cameră triplă în spate și cu optică Leica. Telefonul a obținut primul scor format din 3 cifre din partea experților DxOMark și a inaugurat totodată și o nuață de culoare deosebită de tip cameleon numită Twilight.

Noi v-am prezentat telefonul într-o recenzie detaliată chiar aici, iar în cazul în care sunteți curioși să aflați la ce prețuri se mai vinde aveți la dispoziție articolul Preț și Disponibilitate! Cel mai bun preț actual este de 3.599 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×