Huawei P9 primește din această săptămână actualizarea la Android Oreo în China

Autor:  | Publicat în:  Huawei 5.717 ori
<b>Huawei P9 primește din această săptămână actualizarea la Android Oreo în China</b>Pe final de lună iunie am aflat o veste tare bună, aceea că și smartphone-ul Huawei P9 va fi actualizat la release-ul Android 8.0 Oreo, update ce a început să fie deja distribuit către utilizatorii din China. Aflăm totuși că procesul este unul

Finalul lunii iunie a venit cu o veste bună pentru posesorii de smartphone-uri Huawei P9, aceea că telefonul lor urmează a fi actualizat până la urmă la Android 8.0 Oreo, asta după ce la un moment dat apăruse informația că update-ul nu va mai fi oferit. Huawei și-a schimbat însă decizia și iată că din această săptămână smartphone-ul se bucură de release-ul Oreo care aduce și interfața Emotion UI 8.0 la pachet.

Huawei P9

Suntem informați că update-ul va fi distribuit zilnic în perioada 9 - 15 iulie către utilizatorii de P9 din China și că pachetul software este unul stabil. Doar 5000 unități vor primi actualizarea la Android Oreo în această săptămână, printre noutăți fiind interfața EMUI 8.0 care aduce modul Picture-in-Picture, dar și modificări pentru modul în care notificările sunt gestionate.

Încă nu este clar când toți utilizatorii chinezi se vor putea bucura de Oreo pe al lor Huawei P9 și nici când actualizarea va sosi la nivel global, dar cu puțin noroc sperăm ca acest lucru să se întâmple până la sfârșitul verii. Tot din această săptămână primesc Android Oreo în China și următoarele telefoane: Mate 8, P9 Plus, Honor 8, Honor V8, Note 8, Honor 6X.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×