Huawei P9 primește din această săptămână actualizarea la Android Oreo în China

5.871 ori
<b>Huawei P9 primește din această săptămână actualizarea la Android Oreo în China</b>Pe final de lună iunie am aflat o veste tare bună, aceea că și smartphone-ul Huawei P9 va fi actualizat la release-ul Android 8.0 Oreo, update ce a început să fie deja distribuit către utilizatorii din China. Aflăm totuși că procesul este unul

Finalul lunii iunie a venit cu o veste bună pentru posesorii de smartphone-uri Huawei P9, aceea că telefonul lor urmează a fi actualizat până la urmă la Android 8.0 Oreo, asta după ce la un moment dat apăruse informația că update-ul nu va mai fi oferit. Huawei și-a schimbat însă decizia și iată că din această săptămână smartphone-ul se bucură de release-ul Oreo care aduce și interfața Emotion UI 8.0 la pachet.

Huawei P9

Suntem informați că update-ul va fi distribuit zilnic în perioada 9 - 15 iulie către utilizatorii de P9 din China și că pachetul software este unul stabil. Doar 5000 unități vor primi actualizarea la Android Oreo în această săptămână, printre noutăți fiind interfața EMUI 8.0 care aduce modul Picture-in-Picture, dar și modificări pentru modul în care notificările sunt gestionate.

Încă nu este clar când toți utilizatorii chinezi se vor putea bucura de Oreo pe al lor Huawei P9 și nici când actualizarea va sosi la nivel global, dar cu puțin noroc sperăm ca acest lucru să se întâmple până la sfârșitul verii. Tot din această săptămână primesc Android Oreo în China și următoarele telefoane: Mate 8, P9 Plus, Honor 8, Honor V8, Note 8, Honor 6X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×