Samsung SM-T375S este o nouă tabletă de 8 inch ce primește certificarea WiFi și Bluetooth SIG

735 ori
<b>Samsung SM-T375S este o nouă tabletă de 8 inch ce primește certificarea WiFi și Bluetooth SIG</b>Din c&acirc;te aflăm astăzi, se pare că producătorul sud-coreean Samsung ne pregătește o nouă tabletă de 8 inch pentru anul ce urmează, model denumit SM-T375S. Acest device tocmai ce a fost certificat de către Bluetooth SIG, dar și de către...

Din câte aflăm astăzi, se pare că producătorul sud-coreean Samsung ne pregătește o nouă tabletă de 8 inch pentru anul ce urmează, model denumit SM-T375S. Acest device tocmai ce a fost certificat de către Bluetooth SIG, dar și de către WiFi Alliance pentru conectivitatea Bluetooth, respectiv WiFi.

În același timp, descoperim că tableta de față a fost importată și în India pentru testare, detaliul dezvăluit de către site-ul Zauba. Din bazele de date disponibile, Samsung SM-T375S ar avea un preț de doar 100 dolari, lucru ce ne duce din start cu gândul la o tableta entry-level cu specificații destul de slabe.

Astfel ne-am putea aștepta la un terminal cu display TFT de 8 inch cu rezoluție de 1024 x 800 pixeli, la un procesor quad-core, și posibil la doar 1 GB memorie RAM. Alte dotări ar putea fi reprezentate de 8 sau 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și de sistemul de operare Android Lollipop.

Samsung SM-T375S

SM-T375S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×