Huawei devine producătorul chinez cu cele mai multe livrări de smartphone-uri în China, depăşind Xiaomi în trimestrul 3

693 ori
<b>Huawei devine producătorul chinez cu cele mai multe livrări de smartphone-uri în China, depăşind Xiaomi în trimestrul 3</b>Chiar dacă Xiaomi performeaza la nivel global, pe plan local ei au fost depăşiţi de Huawei la capitolul livrări de smartphone-uri, cel puţin &icirc;n trimestrul 3 al acestui an. Un raport al firmei de studii de piaţă Canalys arată că livrările...

Chiar dacă Xiaomi performeaza la nivel global, pe plan local ei au fost depăşiţi de Huawei la capitolul livrări de smartphone-uri, cel puţin în trimestrul 3 al acestui an. Un raport al firmei de studii de piaţă Canalysarată că livrările Huawei au crescut, iar cele Xiaomi au scăzut faţă de trimestrul 3 al anului trecut.

Huawei are şi avantajul unui brand propulsat de rangul de partener Google în iniţiativa Nexus prin modelul 6P. Compania a înregistrat o creştere impresionantă de 81% faţă de aceeaşi perioadă a anlui 2014 şi asta în condiţiile în care Nexus 6P nici nu a ajuns în magazine încă. Putem confirma şi dupa testele Mobilissimo.ro că terminalele Huawei au fost reuşite în ultimul an, colegul Alex apreciind în special camerele acestor terminale. Nici bateriile nu au fost rele şi nici ecranele de pe modele ca P8, P8 Lite, Mate S sau Honor 4X.

Şi trebuie luate în calcul şi modelele noi, precum Huawei G8, Honor 7i, Honor 4a plus modele care vor sosi în curând precum Mate 8 sau Honor 5x. Bătălia din China nu se dă doar între Xiaomi şi Huawei, existând şi alţi jucători puternici cu experienţa de decenii în spate. Problema celor de la Xiaomi e că nu pot susţine creşterea locală, fiind ocupaţi cu expansiunea în India şi în curând şi în Statele Unite şi Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×