[UPDATE Dată lansare] Xiaomi Mi 6 are toate şansele să fie anunţat mâine, 11 aprilie; Iată ultimele fotografii cu flagship-ul

3.131 ori
<b>[UPDATE Dată lansare] Xiaomi Mi 6 are toate şansele să fie anunţat mâine, 11 aprilie; Iată ultimele fotografii cu flagship-ul</b>După Samsung Galaxy S8 următorul mare flagship al primăverii pe care îl aşteptam este Xiaomi Mi 6. Se discută iniţial despre o lansare pe 15 aprilie, sau cel târziu la început de mai, iar acum se pare că noul terminal va sosi chiar pe 11 aprilie, adică..

UPDATE: Din păcate lansarea lui Xiaomi Mi 6 nu este programată pentru astăzi, ci pentru data de 19 aprilie - detaliu dezvăluit chiar de către compania asiatică. Un alt detaliu ce iese la iveală este faptul că telefonul nu va opta pentru jack audio.

Xiaomi Mi 6

După Samsung Galaxy S8 următorul mare flagship al primăverii pe care îl aşteptam este Xiaomi Mi 6. Se discută iniţial despre o lansare pe 15 aprilie, sau cel târziu la început de mai, iar acum se pare că noul terminal va sosi chiar pe 11 aprilie, adică mâine.

Indicii au apărut pe contul de Weibo al celor de la Xiaomi, pe care compania a publicat postări zilnice legate de flagship-urile Mi. Totul a început pe 6 aprilie şi în fiecare zi a apărut câte ceva despre un Xiaomi Mi. Azi a fost ceva despre Xiaomi Mi 5 şi în mod logic mâine ar trebui să urmeze Mi 6. E drept că totul e doar o speculaţie, dar are sens în acest context.

Xiaomi Mi 6

Coincidenţa şi mai mare e că Xiaomi chiar are programată mâine o conferinţă de presă. Mai mult decât atât, fanii Xiaomi au primit un mesaj via WeChat, care îi sfătuia să se aştepte la ceva special mâine la prânz. Aşteptam acest telefon cu interes, pentru ca are şanse să ne aducă procesorul Snapdragon 835 mai rapid decât Galaxy S8, care e vândut cu acel chipset doar în China şi SUA.

Xiaomi Mi 6 are şi o cameră duală, care ar putea sosi cu zoom optic 5X şi va veni cu până la 6 GB RAM (unele surse spun chiar 8 GB) şi variante cu ecran plat sau curbat. Conferinţa de presa are loc mâine la ora prânzului în Hong Kong, ceea ce înseamnă undeva pe la 7 dimineaţa la noi. Vom afla cu toţii dimineaţa noutăţile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×