Samsung brevetează denumirea 'Bixby'; ar putea fi numele asistentului AI așteptat pe Galaxy S8

947 ori
<b>Samsung brevetează denumirea 'Bixby'; ar putea fi numele asistentului AI așteptat pe Galaxy S8</b>Din câte se prevede, Samsung Galaxy S8 urmează a fi un smartphone foarte interesant, model ce ne va aduce și un asistent vocal la pachet. Recent, firma sud-coreeană a brevetat denumirea 'Bixby'- nume ce ar putea fi purtat chiar de către acest rival al

Samsung Galaxy S8 se anunță a fi un smartphone foarte interesant după cum aflăm prin intermediul numeroaselor zvonuri ajunse în mediul online în ultimele câteva săptămâni. Aparent, sud-coreenii au în plan să aducă și un asistent AI la pachet, platformă de inteligență artificială ce ar fi numită 'Bixby' - denumire recent brevetată de către cei de la Samsung în Coreea de Sud.

Samsung

Brevetul cu pricina face referire la un software special dezvoltat pentru managementul informațiilor personale ce va funcționa pe computer, smartphone și tabletă. Existența acestui asistent vocal este posibilă, mai ales ținând cont de faptul că pe data de 6 octombrie aflam despre faptul că Samsung a achiziționat tehnologia din spatele bot-ului AI VIV, produs dezvoltat de creatorii lui Siri de pe iOS.

Așadar, sunt șanse destul de mari ca Bixby să vină preinstalat pe Galaxy S8 și să îl vedem ulterior implementat și pe alte smartphone-uri din portofoliul sud-coreenilor. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai ajunge în mediul online în perioada următoare, și dacă acesta va rămâne numele final al asistentului vocal. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×