Huawei Honor 10 (ANE-LX1) apare în HTML5Test; are un ecran cu aspect 19:9

1.301 ori
<b>Huawei Honor 10 (ANE-LX1) apare în HTML5Test; are un ecran cu aspect 19:9</b>Pe zi ce trece aflăm detalii despre noi telefoane cu ecran 18:9, dar există și ciudățenii precum panoul 18.5:9 folosit de Samsung și viitorul 18.7:9 pe care îl vom vedea la bordul lui Huawei P11/P20. Acum apare în ecuație și un alt aspect

Cu doar câteva zile în urmă aflam prin intermediul HTML5test faptul că Huawei P11/P20 ar urma să adopte un ecran cu aspect mai deosebit de tip 18.7:9, iar acum avem parte de o scăpare în același benchmark pentru un alt telefon pregătit de chinezi. Produsul apare menționat aici sub numele de cod ANE-LX1 și aparent ar fi vorba despre nimeni altul decât Huawei Honor10.

Huawei Honor 10

Rezoluția afișată de browser este de 360 x 760 pixeli, dar în realitate vom avea de-a face cu un FullHD+ de 2280 x 1080 pixeli. Nu sunt alte detalii despre ecranul adoptat aici, dar aflăm că am putea primi în cazul de față un decupaj similar celui de pe iPhone X pentru găzduirea unui sistem de autentificare facială.

Totodată se mai vehiculează că telefonul va suporta noua tehnologie prin care scanner-ul de amprente poate fi integrat în ecran, așa cum am văzut în tabăra Vivo. Nu este clar ce alte dotări ne va mai oferi acest smartphone și nici când este programat debutul său, motiv pentru care suntem cu ochii pe viitoare scăpări!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×