Huawei Honor 10 apare în primele imagini, sub formă de prototip cu breton

1.026 ori
<b>Huawei Honor 10 apare în primele imagini, sub formă de prototip cu breton</b>Dacă seria P a rezolvat-o Huawei la începutul săptămânii, urmează acum să vedem modele Honor lansate pe parcursul anului. Huawei Honor 10 ar trebui să fie următorul release important, iar telefonul are parte de o scăpare azi, sub formă de fotografii ale u

Dacă seria P a rezolvat-o Huawei la începutul săptămânii, urmează acum să vedem modele Honor lansate pe parcursul anului. Huawei Honor 10 ar trebui să fie următorul release important, iar telefonul are parte de o scăpare azi, sub formă de fotografii ale unui prototip.

Evident are şi breton, după cum se vede în imagini, plus cameră duala în spate. Din păcate restul corpului e ascuns de o husă specială, care îi camuflează trăsăturile. Vedem totuşi un buton Home cu scanner de amprente, afişaj de pedometru pe lockscreen şi portul USB Type-C din zona inferioară. Nu observăm vreun decupaj pentru jack audio, dar nici unghiul nu e ideal să vedem aşa ceva.

Huawei Honor 10 apărea în scăpări încă din ianuarie, cu ecran cu aspect 19:9, care are sens acum, în context cu bretonul. De asemenea judecând după o scăpare de la începutul lunii ar trebui să vedem un procesor Kirin 970 la bord, 4 sau 6 GB RAM şi o cameră duală de 12 + 20 MP în spate. Preţul ar fi de 362 dolari şi vom avea şi o versiune Honor 10 Lite, care va sosi de abia la final de an, cu CPU Kirin 670 şi camere duale în faţă şi spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×