Huawei Honor 10 apare în primele imagini, sub formă de prototip cu breton

Autor:  | Publicat în:  Huawei 930 ori
<b>Huawei Honor 10 apare în primele imagini, sub formă de prototip cu breton</b>Dacă seria P a rezolvat-o Huawei la începutul săptămânii, urmează acum să vedem modele Honor lansate pe parcursul anului. Huawei Honor 10 ar trebui să fie următorul release important, iar telefonul are parte de o scăpare azi, sub formă de fotografii ale u

Dacă seria P a rezolvat-o Huawei la începutul săptămânii, urmează acum să vedem modele Honor lansate pe parcursul anului. Huawei Honor 10 ar trebui să fie următorul release important, iar telefonul are parte de o scăpare azi, sub formă de fotografii ale unui prototip.

Evident are şi breton, după cum se vede în imagini, plus cameră duala în spate. Din păcate restul corpului e ascuns de o husă specială, care îi camuflează trăsăturile. Vedem totuşi un buton Home cu scanner de amprente, afişaj de pedometru pe lockscreen şi portul USB Type-C din zona inferioară. Nu observăm vreun decupaj pentru jack audio, dar nici unghiul nu e ideal să vedem aşa ceva.

Huawei Honor 10 apărea în scăpări încă din ianuarie, cu ecran cu aspect 19:9, care are sens acum, în context cu bretonul. De asemenea judecând după o scăpare de la începutul lunii ar trebui să vedem un procesor Kirin 970 la bord, 4 sau 6 GB RAM şi o cameră duală de 12 + 20 MP în spate. Preţul ar fi de 362 dolari şi vom avea şi o versiune Honor 10 Lite, care va sosi de abia la final de an, cu CPU Kirin 670 şi camere duale în faţă şi spate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×