Huawei Honor 20i debutează săptămâna viitoare în 3 variante de culoare; Iată dotările sale

1.244 ori
<b>Huawei Honor 20i debutează săptămâna viitoare în 3 variante de culoare; Iată dotările sale</b>Huawei nu se opreşte cu lansările nici acum după apariţia seriei P30. Se pare că săptămâna viitoare va debuta modelul Honor 20i, ale cărui nuanţe de culoare le puteţi admira în imaginile din articol. Avem și dotări

Huawei nu se opreşte cu lansările nici acum după apariţia seriei P30. Se pare că săptămâna viitoare va debuta modelul Honor 20i, ale cărui nuanţe de culoare le puteţi admira în imaginile din articol. Avem și dotări!

Honor 20i

Debutul acestui device are loc pe 17 aprilie în China şi la bord găsim o cameră selfie de 32 MP prinsă într-un breton picătură, în stil Huawei P30 Pro. Designul e specific Honor, cu acea sticlă cu ape verticale atunci când prinde lumina în spate. Imaginile sunt oficiale şi publicate de magazinul VMall. 

Honor 20i

Remarcăm o cameră triplă în spate şi un cititor de amprente în aceeaşi zonă. Spatele e puţin diferit de cel al lui Honor 20 scăpat recent, care nu avea cititorul de amprente acolo ci integrat în ecran. Apărea şi perspectiva unei quad camera cu senzor ToF şi periscop pe Honor 20. 

Honor 20i

Honor 20i pare mai degrabă similară cu un Honor 20 Lite, care a apărut şi el în ultima vreme în leak-uri. Zvonurile afirmă că acel smartphone ar avea un ecran de 6.21 inch Full HD+, 3 camere în spate, baterie de 4000 mAh, 4 GB sau 6 GB RAM şi procesor Kirin 710. 

Honor 20i

Camera din spate include un senzor principal de 24 MP, o cameră cu obiectiv ultra wide de 8 MP şi un senzor de adâncime de 2 MP. Rezervările pentru telefon au început deja, iar precomenzile pornesc pe 15 aprilie. Variantele de culoare sunt negru, roșu-mov în gradient şi albastru-mov în gradient. Avem Android Pie la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×