Honor 20 Pro va sosi în 4 variante de culoare la debut; Le vedem astăzi în randări

959 ori
<b>Honor 20 Pro va sosi în 4 variante de culoare la debut; Le vedem astăzi în randări</b>Cu pași repezi se apropie și lansarea smartphone-ului Honor 20 Pro, telefon ce va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment special pe data de 21 mai în Londra. Am avut parte de multe leak-uri asociate acestui device și variantei

Cu pași repezi se apropie și lansarea smartphone-ului Honor 20 Pro, telefon ce va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment special pe data de 21 mai în Londra. Am avut parte de multe leak-uri asociate acestui device și variantei sale standard și la ultima verificare am aflat că va avea și o variantă specială realizată în parteneriat cu cei de la Moschino, după cum vă relatam într-un articol dedicat aici.

Honor 20 pro

Astăzi în schimb avem ocazia să vedem într-o randare toate cele 4 variante de culoare care vor fi disponibile la debut pentru smartphone-ul Honor 20 Pro, pe listă fiind nuanțe precum negru, alb, albastru închis și albastru deschi - ultimele 3 variante de aici având parte de un gradient special după cum se vede mai sus.

Honor 20 pro

Din ultimele date apărute online știm că smartphone-ul de față în versiunea Pro va opta pentru un ecran OLED de 6.1 inch cu decupaj picătură, pentru un procesor Kirin 980 și configurații cu 6 GB RAM și 8 GB RAM. O baterie de 3650 mAh se va afla la pachet și în decupajul cu pricina o cameră selfie de 32 megapixeli.

Setup-ul din spate va include un senzor principal de 48 mpx, unul wide de 20 mpx și o cameră periscop de 8 megapixeli pentru zoom optic 5x și zoom digital 50x. De asemenea vom avea aici și o cameră 3D ToF. Posibil ca în următoarele zile să primim și detalii legate de prețuri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×